Adventsmys<3

Hejsan!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, det var ju så länge sedan jag skrev här. Men nu har jag iallafall min bärbara dator som funkar med vårat trådlösa bredband, äntligen =) Det är dock fortfarande min dåliga gamla bärbara dator men det funar sålägnge. Ska förmodligen köpa en ny dator =)

Jag håller på att städa och fixa iordning lite för vi ska ha lite gäster här i eftermiddag och mysa in advent :D
Så det blir fullt hus här och det kommer bli mysigt :) Men just nu tar jag en liten paus, har hålt på sedan 9.
Timmy sover fortfarande, men han är ju inte helt hundra så han får väl sova en lite stund till iallafall!!

Och så måste jag åka och handla också.. vet inte hur jag ska hinna allt. Timmy måste vakna snart för jag klarar inte detta själv :(


<3

:D

God morgon!
Jag har varit vaken i typ en timma men ändå.
Har städat lite här hemma och plockat iordning och varit riktigt duktig :D
Redan söndag, helgerna går alldeles för fort :(

I fredags var vi i Sandhult och käkade och myste framför tv:n. Dock var alla trötta så det blev inte så sent. Jag somnade också i soffan när jag kom hem. Hur kan det vara så gött att somna där?!?
Och igår så var vi en sväng på stan och var och fikade med mamma, joachim, min morbor, sofia och Thomas. Sedan gick jag och älsklingen en sväng på stan och jag köpte lite nödvändiga saker+att vi köpte nytt påslakan och underlakan till sägnen, satinpåslakan:D Efter det åkte vi ut till Dalsjöfors och skulle sätta ljus på Veronicas (Timmys moster) och på Timmys pappas grav. Men först åkte vi en sväng till hans mormor och morfar och fikade innan vi åkte samlad trupp till kyrkogården. Det var hur fint som helst med alla ljus, men det brukar det vara och det är folk som går omkring, det är lite mysigt =)


Idag så är det enda som står på schemat att vi ska åka till återviningsstationen och slänga alla jävla wellpapp som alla saker vi har köpt kom i. För just nu ligger allt i en stor hög i vardasgrummet och tar upp en jävla plats och mysigt är det inte heller, nej här ska det vara ordning o reda :D

Undra om det ens är någon idea att väcka timmy än? Han gick och la sig vid 4. Som vanligt när det är helg.
Men vi måste åka till återviningscentralen innan kl 15.00, för då stänger dem....


Ha en bra dag<3

RSS 2.0