Undra det

Vad står i vägen för att jag ska  vara lycklig nu då?

Detta har hänt

Det var ett tag sedan jag skrev och jag har en hel del att berätta. Men jag kommer inte göra det eftersom det är en hel del och jag orkar inte skriva ner allt.

Just nu känns det som om alla bara ignorerar mig. Att alla bara drar sig undan från mig. Och jag vet inte vad jag har gjort. Eller om jag bara inbillar mig. Snälla någon säg vad jag ska göra och hur jag ska tänka.

Senaste tiden i korthet:
*Jag har fyllt 18 år.
*Jag har varit på krogen och dansat och haft hur kul som helst.
*Haft kalas/fest för släkten.
*Shoppat.
*Jobbat (Det var jättekul, hade trevliga/rolia/schyssta arbetskamrater)
*Sovit.
*Städat.
*Fick en massa fina presenter.
*Laddat på min mobil, äntligen :)
*Haft det lungt i skolan.
*Sjungit singstar med syrran :D
*Druckit champange
osv osv.......
Det är några saker som har hänt :)

Det är så himla underbart att vara ensam hemma. Man kan göra i princip vad man vill. Man kan bara vara, utan att någon tjatar på en. Jag älskar verkligen det. Man kan göra saker i sitt eget tempo, utan att någon klagar eller tjatar. Jag verkligen älskar det.

Men men har en massa mer att säga som jag tänker på just nu men jag orkar verkligen inte skriva ner allt.
men ni får ha det så bra allihopa:D

//Johhy

Ut och njuta av vädret

Nu sitter jag åter igen här vid datorn och gör inte ett skit, eller jo det gör jag, jag är inne med diverse sidor och kollar runt lite. Men annars gör jag inget vettigt.
Borde egentligen plugga men jag orkar inte. Motivationen är helt borta till att plugga. Varför är det så? Innan pluggade jag i alla fall även om jag tycker det var skit tråkigt, nu kan jag inte ens ta upp böckerna för att jag spyr bara när jag ser dem. Jag har blivit för lat i skolan, jag gillar det men ändå inte. Det är skönt att slippa plugga, men stressen och ångesten man får att man inte har pluggat är nog värre. Så det skulle vara bättre om jag pluggade, bara jag orkade.

Idag hade jag idrotts-prov. Det var så lätt jämfört med vad jag trodde att dt skulle vara. Jag hade stressat upp mig helt i onödan och Malin fick stå ut med mitt pladder i en timme. Och jag bara snackade på om ingenting. Stackars henne :P Men men om man är kompis med mig så får man stå ut med sånt ;)
Men som sagt, jag får i alla fall inte IG på provet som jag trodde jag skulle få. Så det är positivt där :)
Och min lärare har berömt mig framför min farsa, så han är stolt över mig, det känns bra. För jag verkar inte passa in här hos honom för övrigt så det är bara bra :)

Imon ska jag äntligen hämta min cykel. Då kan jag börja cykla och njuta av världen utomhus igen. Äntligen :)
Älskar verkligen att vara ute nu på sistone. Men det är nog bara för att det äntligen börjar bli bra väder och varmare. Plus att man har suttit inne hela vintern. Ååå vad jag älskar när det blir varmare, man blir så lycklig då :)
Lycklig och glad är vad man blir. Och en massa känslor bara åker runt i kroppen på en, det är underbart.

Men jag ska nog börja plugga nu, lite i alla fall :p

Åååå vad jag älskar våren :):D

Ännu en dag närmare min 18 års dag :)

//Johhy

En av det få saker jag älskar

Att älska ett program eller rättare sagt en serie så mycket som jag gör är nästintill omöjligt. Jag avgudar verkligen denna serie, jag skulle kunna skänka mitt liv till denna serie. Denna serie gör mitt liv värt att leva. Tro det eller ej men det är faktiskt sant. Serien jag talar om är självklart Grey's Anatomy. Serien alla skulle gilla om dem bara kollade på den. Man blir både glad, ledsen, arg, deppig p samma gång när man kollar på den. Den når verkligen in till dig, den är som en drog som man bara måste ha. Och vet ni vad jag är starkt beroende. Och jag vill aldrig sluta vara det heller, för serien skulle kunna vara mitt liv, i alla fall önskar jag det. På något sätt vill man själv gå igenom allt som dem gör, det känns så vuxet på något sätt, det känns som om man missar något i livet som man måste uppleva innan man dör. Det är så mycket jag vill säga om denna serie. Men jag hittar inga ord. Allt bara flyter omkring i min hjärna.Mitt liv känns förvirrande och deppigt, men på samma gång känns det hur bra som helst. Jag känner mig lycklig fast på samma gång inte. Senast jag kände såhär var nog när jag var ihop med Eddie. En känsla jag både hatar och älskar. Men just nu känns den bara orolig. Jag vill bara att allt ska lösa sig och att folk ska säga vad dem vill och sedan bete sig efter det. Så är det bara. Så tycker jag att det borde vara.


Mitt liv är bra och det vet jag. Men ändå är det något som saknas. Det känns som om något saknas. Och jag gillar verkligen inte att känna såhär, men man får väl bara leva med det tills man har hittat det man saknar.


Jag ska väl sluta skriva nu, jag måste ju kolla på Grey´s Anatomy.


Jag fyller år snart :)


//Johhy

inflytt och utflytt

Nu sitter jag här vid tv:n och försöker plugga, men ingenting i hela världen kan motivera mig till att verkligen göra det. Det är egentligen sorgligt men vet ni vad? jag bryr mig inte. Jag borde, men jag gör det inte.
Jag skulle bloggat redan i helgen eller förra veckan men tiden räcker inte till. Tiden räcker aldrig till, även om man skulle ha dubbelst så mycket tid så skulle det ändå inte räcka. Det bara är så...

Men som sagt jag hade tänkt att blogga om vecka 10. Det var underbart rolig och underbar.
Egentligen började det faktiskt lördag vecka 9 då jag flyttade in hos Malin. Jag skulle egentligen ha flyttat in på fredagen men jag var sjuk så jag kunde inte det, och det kanske var lika bra det så jag inte var ivägen när hennes familj skulle åka iväg. Men som sagt, jag flyttade in på lördagen. Jag hade som vanligt med mig hur mycket packning som helst. Det burkar jag alltid ha, även om jag bara ska vara borta några dagar. Det är liksom som om kläderna och sakerna ber mig att jag ska ta med mig dem. Dem nästan klämmer sig in i väskorna själva.
När jag väl är hos Malin och ska bära in allt blir hon lite chockat att jag har med mig så mycket saker (fast att jag en timme tidigare hade skickat ett sms om att jag hade en massa saker med mig:p). Jag gjorde mig hemmastadd och vi satt i soffan och slappade lite innan vi började göra i ordning för tjejkvällen. Vi hade det jätte mysigt och trevligt den kvällen. För en gångs skull tog vi det lite lungt en helg. Det brukar alltid annars vara något planerat, någon fest man ska gå på eller något annat.
Söndagen blev lika slapp den. Vilket var hur gött som helst.
Jag och Malin visste och hade bestämt oss för att plugga denna veckan. För skolan styr även om man inte vill det. Vi hade nämligen svenska inlämning. Okej det var det ända Malin hade men jag hade två prov också, så veckan blev jobbig och stressig på det sättet. Men vi var på gården både måndagen och tisdagen, fast vi borde ha pluggat men vem orkar egentligen? Vilket resulterade i att vi fick plugga som idioter på onsdag kväll..men det är det värt. =)
Jag hade tänkt att berätta varje lite rolig sak vi var med om den veckan men jag insåg plötsligt att det är himla massa saker och jag orkar inte det....heheh=) så ni får antigen gå undrandes eller fråga mig, hehe =)
Saker som jag inte glömmer:
*Konversation på dålig engelska i sängen
*Fyrkantig glass...
*När malin skulle göra potatismos..vatten..hahah :p
*Mina snarkningar
Det är några saker, men det finns mer men jag orkar verkligen inte rabbla upp alla nu. Vänner är på tv och jag inser att jag inte längre är fokuserad och på humör att blogga. Det händer alltid. Jag börjar blogga och tycker det är jätte kul och sedan ju mer jag skriver desto tråkigare blir det. Eller inte tråkigt utan bara...jobbigt..eller nee inte det heller. komme rinte på något bra ord för det...Men jag har kommit på något som kanske hälper det. Blogga kortare varje gång. haha...och på så sett kanske det blir oftare också :D

Men jag hade verkligen en otroligt rolig vecka med dig dalring, vi måste definitivt göra om det, fast hemma hos mig kanske? =) Jag flyttade ut nu i helgen, då hennes föräldrar kom hem igen, ville itne vara ivägen när dem hade kommit hem så jag flyttade hem till pappa. Så denna vecka ska jag spendera här. Och till helgen hem till mamma igen =) och sedan är det inte långt kvar till min födelsedag ;)

Nej nu har jag verkligen tappat koncentrationen, jag sitter bara och kollar på vänner. och detta inlägg blev skit men jag orkar itne bry mig, jag har iaf bloggat nu så nu kan ingen klaga :P hahah....

Snart får jag min cykel igen :D
Varför ska man sakna personer som man egentligen inte borde sakna? Varför gör du såhär mot mig? varför tvingar du mig att tänka och känna såhär? men men det är bara att ignorera.
Och jag vet inte vart jag har allihopa. jag är så förvirrad. jag vet inte mkt men det kanske ska vara så. du jävlas med mig bara säkert.....
aja men nu ska jag hålla käft för jag bara skriver saker som jag knappt förstår mig på själv...hahaha

btw, jag fyller snart 18 år :D den 19 mars..glöm inte :P

//Johhy


Buhu, sjuk igen

Nu sitter jag hemma pga sjukdom, Igen :(
Jag var liksom sjuk för typ en månad sen och nu är jag sjuk igen, det är liksom helt otroligt.
Är jag själva oturen själv eller??

Jag som skulle ha flyttat in hos Malin idag och nu kan jag inte det eftersom jag är sjuk, men jag flyttar nog in imon :D det är alltid något :D
Varför ska aldrig något gå som jag vill det?

men men jag ska väl återgå till tv:n och så kanske jag bloggar senare ikväll om min otroligt spännande dag :P haha....

//Johhy

RSS 2.0