S Ö N D A G !

Hej!

Sitter och kollar på bones på tv3. Helgen har varit bra, har varit ute och gjort saker då jag spenderade förra med att vara magsjuk.

Igår så var jag och klippte mig och färgade håret, var hur skönt som helst. Sedan tänkte jag bara gå och köpa några trosor men så blev det en liten shopping runda. Har inte shoppat på hur länge som helst så det var kul att gå och kolla i affärer. Sedan köpte jag en sallad och åkte hem till mamma och tjötade lite innan hon skulle iväg och käka med joachim. Jag åkte hem och när vi väl hade kommit hem ringde Linus och frågade om vi ville komma och kolla på hans nya lägenhet och det ville vi såklart. Den är jättemysig, liten etta men det passar ju som en första lägenhet och om man är själv. Sedan spenderade jag kvällen hemma framför tv, Timmy var hos grannen och drack öl och jag fick lite egen tid, skönt.

Idag gick jag upp tidigt för att tvätta två maskiner tvätt, för vi skulle iväg med med Linus och hjälpa till med inhandling av diverse saker till hans lägenhet. Det var roligt, nog roligare för mig än för killarna :)
Så nu har vi satt upp gardiner och duschdrapperi och skruvat ihop hatthyllan och bytt matta i vardagsrummet. Nu ser det mycket mer hemtrvligt. Jag smygköpte även två ljuskoppar till honom så det skulle blir lite mysigare och ett plus om han tar hem någon tjej kanske? Ljus är ju bara så mysigt.

Har lagat lite mat och städat sen vi kom hem från Linus och hade tänkt att kolla på wallander nu kl 21.00 och sedan blir det väl att sova och sedan förbereda sig för en vecka med mycket jobb, 07.00-17.30. Man är seg efter en sådan vecka vill jag lova.


Nästa helg kanske det blir Ikea. Men hör på detta, det är Timmy som vill åka dit så vi kan köpa en möbel och ställa akvariet på. Annars hade han nog inte åkt dit. Så då ska väl Linus med och kolla på lite mer saker till lägenheten. Sedan ska jag också åka dit med Frida <3 antar att det blir roligare då. Då kan vi gå och kika i lugn takt och ha det mysigt :)

Måste köpa lite tavlor nu och sätta upp på väggarna, det var ju längesedan vi flyttade in och det känns fortfarande lite tomt på väggarna. Så nu måste jag hitta några tavlor:)

Ne nu har jag skrivit mycket och ska nog fokusera lite på Bones. Ha en toppenkväll<3

Hår

God morgon!
Har dock varit uppe i en timme redan, vaknade av mensvärk och kunde inte sova längre. Däckade i soffan igår efter jag hade kommit hem från Frida. Snacka om att vara trött. Denna vecka har tagit kål på mig. Jobba 7-17.30 är inte lätt....

Ska åka och klippa mig vid 11 här och jag vet inte riktigt hur jag vill göra. Det ända jag vet är att jag ska färga det för det måste jag alltid göra. Färga utväxten. Det ska bli skönt att fixa håret :) Borde klippa det lite kortare så jag får lite volym igen, det skulle vara skönt ;)

Nee nu orkar jag inte skriva mer, nu ska jag lägga mig i soffan ch slappa tills jag måste fixa mig.


<3

Sjuk = tråkigt

Hej!

Jag har inte bloggat för att jag tröttnat på det lite! Det är inte lika kul längre men jag kommer ha kvar bloggen om jag någon gång känner för att skriva. Som nu till exempel. Är ju sjuk, men typ frisk nu och har ju inget att göra.

Jag har kollat på tv, vilket är tråkigt. Har spelat Wii men det tröttnade jag också på. Vaknade ju vid kvart över 6 idag, halvsov lite men kunde inte så jag gick upp! Så jag har haft tråkigt sen tidigt på morgonen :(

<3

RSS 2.0