En Torsdag!

Jag vet att jag har varit dåligt på att uppdatera denna veckan, men har verkligen inte kännt för att sitta vid datorn, har velat göra andra saker istället :)

På jobbet känner man att stressen snart kommer, det blir mer och mer ordrar samtidigt som vi ska ha ut katalogen nu. Imorgon ska den till tryckeriet och det är väldigt mycket som ska göras med den innan dess. Har suttit hela veckan och lagt in bilder och text, det känns som det aldrig tar slut. Men lite kul har det varit, stundvis.

Håller på att laga mat nu, är inte speciellt hungrig men äta måste man ju :)

Jaa vi var ju på varbergs kurort förra helgen och det var hur underbart som helst. Jag har inte så många bilder eftersom jag lät telefonen vad på rummet hela tiden och vi var ju och badade och fick massage och käkade gott, skönt att inte ha med mobilen faktiskt. Vi gick en promenad vid vattnet också men det var så kallt så vi gick inte så långt, vi hade inte direkt de rätta kläderna :p

Denna helgen ska vi äntligen fixa bort det stora akvariet och skaffa ett mindre, så nu kanske vi kan skaffa en bäddsoffa till detta rum. Just nu är det ett rum jag nästan aldrig är i. För jag hatar akvariet och här inne kan man bara sitta vid den stationära datorn men det är hela tiden upptagen av min pojkvänn. Och dessutom så har jag min bärbara som är mycket goare att sitta med :)
Och vi ska kolla på tapeter också tänkte jag. ska tappetsera en fondvägg i sovrummet, måste bara hitta en fin sängram också som passar bra med sovrummet :)

Nee nu ska jag terra älsklingen som sitter jämte mig. Tro det eller ej men just nu sitter jag här jämte honom med min dator, vi har ett stort skrivbord som är från ena väggen till den andra. Så här finns det plats :)

Ha en bra torsdagskväll :)


























Dusch!

Ska nog hoppa in i en dusch nu, skriver senare


Min dag!

Tänkte bara skriva lite om min dag, inte en så spännande dag men iallfall.
Var på jobbet såklart och det var skönt att få vara lite för sig själv idag och inte prata med så många, haha. Stod och rullade joggingtyg och muddväv. En riktigt stor order. Blev klar med den men ska fortsätta packa den imorgon :)

Utanför jobbet är det livsfarlig då det är isgata. Det är ett mirakel att jag inte redan har ramlat och slagit ihjäl mig. Brukar vara den som har otur eller rättare sagt klumpig kanske?

Det var inte så mycket, men jag hade lust att skriva när jag började men nu tröttnade jag. Skriver kanske igen senare :)


Rullmaskinen där jag spenderade nästan hela min dag :)



Visst är det mordernt?



Isgatan utanför jobbet...


Visst har vi lite kartonger?

Dagens träning

Tjenare :)

Satte mig precis ner i soffan efter ett härligt träningspass, eller jaa det var väl bra för kroppen iallafall. Ska väl laga lite mat här snart, börjar bli lite hungrig.

Idag tränade jag:
Jag cyklade 1 mil.
Styrketränade med hantlar.
styrketränade med min egen kropp.

Imorgon hoppas jag på samma träning. Hoppas det går bara :)

Skriver igen senare :)


Spa

Nu ska jag ta och äta mitt mellanmål och ringa spat som vi ska till på fredag och boka lite mer behandlingar om det går :) Hoppas det skulle vara super skönt :)


God morgon tisdag!

God morgon!
Sitter och dricker min drink som vanligt. Trött, som vanligt. Men vad ska man göra, man jobbar ju. Måste komma igång igen efter alla lediga dagar. Inte kul :(

Det vanliga står på schemat idag. Jobba, träna, laga mat, slappna av, sova....
Ibland blir det så tråkigt att bara göra samma sak hela tiden, men livet blir väl inte roligare i vardagen.



Träna

Sitter och kollar på tv fortfarande, men lite slappande får man göra när man har tränat, då känner man sig inte lika lat. Men kan ju inte hålla igång hela tiden. jobbar ju som sagt på lager så jag går omkring hela tiden, fram och tillbaka så det känns bra att jag inte har ett allt för stilla sittande jobb :)

Men jag gillar inte att träna och tröttnar väldigt fort på saker, så det är svårt attt hitta något man gillar och som håller i längden. Men jag tvingar mig till att träna och bara jag tränar så är det bra.
Ska försöka träna 5 dagar i veckan, ledig helger då. Det låter ju rätt bra ändå :)

Ikväll har vi ätit torsk i ugn med kokta grönsaker.
Man lägger bara torsken i en form och lite grädde och dill. Och lök eftersom min älskling är lökfantast.
Och in i ugnen och bara koka grönsaker. Jättelätt och det klarar sig själv, perfekt för mig. Hatar att laga mat!


Varberg :)

Jag hoppas att denna vecka går riktigt fort. För i helgen ska nämligen jag och älsklingen åka till varberg på sta, hela helgen. Det ska bli så skönt att bara koppla av, och förmodligen inte tänka på jobb och allt jobbigt här hemma :P Måste ju säga att jag fick det av älsklingen i julklapp.
Men han har lovat mig sedan har började de jobb han har nu att han skulle köpa detta. Så det var på tiden (Han har snart jobbat där i 2 år).












Åååå vad jag längtar tills jag är där och njuter :D

träning och mat

God kväll!
Sitter här framför tv:n och väntar på att maten ska blir klar. Har tränat lite, cyklat och styrketränat. Sjukt jobbigt men det behövs. Nu är det bara 4 dagar kvar att träna denna vecka :)
Helgerna tar jag ledig från träning, då gör jag träningen genom att gå på stan, det är ju jobbigt det med :p

Är hungrig som bara den. Hoppas maten är klar snart, det luktar gott iallafall :D

På jobbet börjar det bli som vanligt igen, det börjar komma in mer ordrar efter lågperioden, så det känns skönt. Tiden går i alla fall inte så sakta.

Over and out <3

Hej! Ligger och slappar framför tvn, men d...

img_1270 (MMS)

Hej! Ligger och slappar framför tvn, men det får man göra på söndagar, det är ju en vilodag! Älsklingen sover, men han ska ju jobba i natt så vad ska man göra!


Hej! Sitter och äter lunch tänkte jag säga...

img_8811 (MMS)

Hej! Sitter och äter lunch tänkte jag säga men det gör jag ju inte! Jag dricker lunch! Är redan trött på dem, haha! Skönt att det är helg igen iallafall, för på måndag börjar den riktiga verkligheten...!


Fredag!

God morgon!
Dags att jobba idag, men det går väl an för det är ju helg igen nu :)
Det är konstigt egentligen att man lever för ledighet och helgerna. Man jobbar för att man ska få semester och vara ledig. Visst jobbar man för att få pengar och kunna bo och äta och sånt. Men hur många längtar inte efter fredagar under veckorna och hur många räknar inte ner tills semestern...Konstigt egentligen!!!



Natti

Yes hickan har gått över och nu ska jag sova för nu kan jag äntligen göra det :D

sov gott och så hörs vi imorgon :)

hickfaaaan

Jag kan inte sova och vet ni varför??


JAG HAR VÄRLDENS HICKA SOM INTE VILL GÅ ÖVER :@

....







Älskar dessa bilder, har tagit dem för länge sedan men aldrig visat dem...

Vart??

Var är min skål?? Jag har inte sett den sen vi flyttade :S


Vad tycker ni?


Jag kanske ska klippa mig såhär igen? Eller lugg??
Vad tycker ni???

Gotta sig :)

Sitter här i soffan och gottar mig bland alla kanaler vi har just nu, det varar ju inte så länge...
Vi var en sväng i sandhult innan och drack lite kaffe och tjötade, vi var inte där så länge vi var tvugna att åka hem och käka. Men om jag hade varit där själv hade jag stannat längre, men Timmy blir väl uttråkad.

Jobb imorgon då, det hade varit skönt att vara ledig men det är helt okej att bara jobba en dag och sedan är det helg. Jag vill dock hitta på något i helgen och inte bara vara hemma och ha tråkigt. För just nnu känns allt tråkigt. Jag vill ha en förändring i livet nu. Jag vill också väldigt gärna ha vår, är trött på snön redan...

Känner redan nu att jag inte kommer ha det lätt att somna ikväll för att jag sov så länge idag. Men jag sket i det. Jag ville sova ut och ligga kvar i sängen och mysa lite. Det är ju så härligt :)






min favorit lampa kunde äntligen komma fram nu när vi städat undan julen :)


städa

Hej!
Jag håller på att städa och plocka iordning lite här hemma. Det behövs ju alltid göras tycker jag, men så är det väl. Aldrig kan man få ha det fint utan att man gör ett skit. Jag har fortfarande inget att göra, men jag tror jag ska spendera dagen med älsklingen, om han vaknar någon gång. Jag låter han sova eftersom han ska jobba i natt och då kan han ju inte gå upp för tidigt. Det är knepigt det där med att jobba natt och så har man en dag mitt i veckan ledig. Man kan ju inte ställa om sig då. Det blir ju heltokigt....


Jag har fruktansvärt tråkigt. Önskar att man inte var tvungen att jobba imorgon, men det är man. Hade varit skönt med en långhelg :)



God lunch får man väl säga nu! Har varit u...

img_9608 (MMS)

God lunch får man väl säga nu! Har varit uppe ett tag och jag fick sova ut idag:) hur skönt som helst! Snöar gör det ute så man är inte så sugen på att gå ut, men vi får se vad man hittar på idag! Har precis lagat vår toalettrullshållare! Någon hade fått den att lossna från väggen så jag tog fram MIN, betoning på min, verktygslåda. Tog fram två plugg och två skruv och fixade det hela:) jag är så duktig jag. Hemma hos oss är det alltid jag som göra sådana grejer, älsklingen är inte lika bra, hihi!


Njuta..

Idag har vi även städat bort julen, så det känns skönt att det är ett helt år till nästa gång allt ska fram. Det är jobbigt med allt julpynt, fast jag ska väl inte klaga, jag har inte så mycket och jag har heller ingen gran, men jag orkar inte med det:p

Jaa vad ska jag säga mer då? Att jag hemskt gärna vill att det ska bli vår nu så att all denna jävla snö försvinner, så man kan gå i tunna kläder och njuta utav livet. Visst är det mysigt med vinter och man kan tända en massa ljus men inget slår en sen sommarkväll med grillning, lite vin och goa vänner på en altan :) Det är sådana saker jag längtar till.




motherhood

God kväll!
Sitter och kollar på TV1000, det ni. Det gör man inte ofta. Men vi har beställt digital tv och man får hur många kanaler som helst i en vecka och sedan får man de kanal man beställt :)

Filmen jag kollar på heter motherhood och den är väl rolig och lite annorlunda. Inget speciellt den bara är ;)




Ne nu måste jag återgå till filmen så jag inte missar något. Skriver nog igen sen, om det blir tid över. Måste ju zappa bland alla kanaler och kolla på alla program som man i vanliga fall inte får chans att se. Tur att man är ledig imorgon :p



Hej! Sitter och jobbar framför datorn fort...

img_0414 (MMS)

Hej! Sitter och jobbar framför datorn fortfarande! Man börjar bli lite seg i huvudet nu... Men imon är vi lediga så det känns skönt:) sova ut ska jag göra! Men snart slutar jag, ska nog hem och ta undan alla julsaker, skulle gjort det igår men vi gjorde annat, så kan det gå:)


God morgon kära ni:) sitter på bussen till...

img_1842 (MMS)

God morgon kära ni:) sitter på bussen till jobbet nu och är hur trött som helst, fattar inte hur? Jag sover ju ändå 7 timmar, ibland 8! Men men så är det väl! Som sagt så åker jag buss bara för timmy inte hann komma hem i tid idag! Men vem kan det med all denna snön:( imorgon är vi lediga och då ska jag sova ut utan att någon jävla väckarklocka ringer:)


Hej! Sitter och jobbar med våran katalog p...

img_2050 (MMS)

Hej! Sitter och jobbar med våran katalog på jobbet! Hur kul som helst, sånna här dagar gillar jag väldigt mycket:)


Lunch time :)

Sitter och käkar lunch just nu, härligt med ett litet break. Känner att jag nästan får fyrkantiga ögon när jag sitter och glor på datorskärmen. Har bara en halvtimma lunch om jag vill slut halv fem, om jag vill sluta fem så kan jag ta en timma. Men visst är det skönt att komma hem tidigare. Men ibland tar jag en timme då jag känner att jag inte vill stressa så mycket. Det är så jobbigt att känna stress hela tiden.


'
Bjuder på en super gamal bild på mig när jag var blond.....
Förlåt för att det är så dåligt kvalite :p

God morgon!

Sitter och dricker min drink och är trött! Strax ska jag till jobbet och få dagen att gå. Ska fixa lite med våran hemsida så det är väl helt okej. Bara att det blir lite kallt när man sitter hela tiden och inte rör sig. Bättre att vara på lagret lite emellanåt och få upp värmen.






Min drink+ ett ägg, hahah!


Min dag!

Tänkt berätta lite hur min dag har varit också, hade inte lust att skriva det innan.

Jag var ju som sagt trött som bara den imorse och kom till jobbet, först som vanligt. Kollade telefonen om någon hade lämnat något meddelnde, har ju ändå inte varit på jobbet sedan den 22/12-2010. Allt var lungt och telefonen ringde inte en enda gång. Men om en vecka tar det fart igen.
Jag kom iallfall hem och lagade lite mat och sedan så ville Timmy testa sin nya gps, så vi åkte på en liten spontan tur i Borås. Först till mamma och Joachim för att säga hej och sedan åkte vi upp till brämhult och kollade på mitt gamla barndoms hus. Alltid kul att åka dit, länge sedan sist nu. Det är mkt som är om gjort men så är det väl. Tiden förändras och människor mer :)

Jaaa det var väl det jag hade att berätta, inte så mkt men det var väl lite :p

Nu ska jag nog gå och sova så jag får min skönthetssömn och orkar gå upp imorgon :)


Bra mat och pulver!

God kväll!
Satte mig ner in soffan för en stund sedan. Har precis gjort iordning frukost och lunch för imorgon. Skönt att slippa göra det imorgon. Har varit och köpt pulver idag också, så nu finns det ingen återvändo. Ett sundare liv here I come!


Måltidsersättning. Mindre burk protein pulver och den andra heter formula 1.




Middag idag, Baconinlindad kyckling med wokade och färska grönsker.

På jobbet

Jag har lunch just nu och håller nästan på att somna. Det är skrämmande hur dåligt jag sov i natt! Hur jobbigt som helst! Vet att jag klagar men det känns som att det blir lite bättre då! Tiden går långsamt idag, sitter och kontrollerar en massa fakturor och ska nu efter lunch ringa till dem! I förmiddags när jag ringde så var det så många som ringde så jag skulle ringa tillbaka senare! Ne nu måste jag diska och återgå till arbetet <3

God morgon jobbet!

God morgon!
Är trött som bara den men till jobbet måste man gå och man ska kunna leva. För pengar måste man ha.
Idag ska jag nog försöka åka och köpa mitt pulver till mina ersättningsdrinkar. Ska bli skönt och jobbigt att börja bli nyttig, men vad gör man inte för att bli sund och smal :p

Nu måste jag rusa till jobbet :)


<3


Mina fina L O V E bokstäver som jag har fått av min syster, men vet inte vart jag ska ha dem.


Mina fina blomma som gör inredningen lite mjukare. Det är ett under att jag har lyckts hålla den vid liv. Men vattnar bara den när jag känner för det och det verkar fungera för denna blomma!

<3

2011-01-02

God kväll!
Sitter här i soffan framför tv. Arn är på men jag kollar inte på den, det var Timmy som ville se den men han har försvunnit in till datorn så egentligen skulle jag kuna byta. Men har inte gjort det...

Idag har jag sovit länge och legat i sängen en bra stund efter jag hade vaknat, så himla skönt. Det är ju trots allt sista dagen innan man börjar jobba igen. Har lite jobbångest men jag hoppas det går över imorgon när jag kommer till jobbet.

Vi har käkat lite här för en stund sedan. Nyttig mat är det som gäller så det blev fläskotlett och wokade grönsaker. Ingen jobbig eller äcklig mat iallafall :)
Vi har även varit och handlat och köpt en massa mat så nu är det bara att äta. Och vi har även gjort upp en matsedel för denna vecka. Det blir ju lite lättare och så blir det av att man lagar mat så det ska bli spännande.
Inget socker har jag heller inte ätit sedan nyårsfton. Hoppas inte det blir för svårt detta nu men det tror jag inte. När jag väl har bestämt mig så brukar jag inte ge mig...

Någon som vet om det är hur onyttigt som helst att äta popcorn? (popar dem i kastrull).


<3


Nya möjligheter!!!

Glömde ju också att säga att nu när det är nytt år så börjar ju mitt nyttiga liv. Inga söta eller onyttiga saker ska jag äta och jag ska börja träna på allvar nu!

Nytt år och nya möjligheter, kommer bli skit tråkigt att hela tiden tänka på vad man får äta och inte. Men vad ska man göra om man vill gå ner i vikt :P


<3

Ingen bra början på 2011

God kväll!
Egentligen känner jag inte alls för att skriva för det nya året började väl inte så bra. Vi hade fest här hemma igår kväll och vi var inte många och bara folk vi kände, men ändå så hände det ena och det andra. Saker förstördes och det var inte kul:(

Denna dagen har varit hur tråkig som helst och jag hoppas inte morgondagen blir lika tråkigt. Och på måndag börjar jag jobba igen, dessa dagar har gått alldeles för fort och jag vill stanna tiden bara för en sekund så man kan stanna i denna underbar ledighet. Men självklart kan livet inte vara så bra som man vill. Men jag lovar om man inte hade böhövt jobba hade jag inte gjort det...

Tog lite bilder igår men hittar inte sladden till kameran så det får bli när jag hittar den. Det kan nog ta ett tag...

Neee nu ska jag försöka få kontakt med älsklingen som sitter som fastklistrad framaför datorn och spelar wow, så vi kanske kan hitta på något tillsammans.



<3

RSS 2.0