LÖRDAG!

Hejsan!
Sitter här i soffan och sk egentligen göra mig iordning, men jag är snart klar. Var bara tvungen att skriva några rader här först.

Ska iväg till lina, min jobbarkompis eller ja min ex jobbarkompis tror jag. Hon har slutat på jobbet, hu tåkigt som helst :( Men vi ska iallafall ses idag :)

Ha världens jävla mensvärk men sånt är livet, har ont men ska försöka njuta av vädret om det går. Mår illa också ännu en biverkning av naturens gång, hahah!

Borde fixa håret men jag orkar inte riktigt bry mig hur det ser ut. Helts vill jag bara ta en lång promenad i vädret och få min värk att gå bort, men så blir det inte. Och jag vill shoppa lite. Men jag tror inte att jag hinner det. Och ikväll ska vi väl festa lite men just nu är jg inte på humör för rem öre. Få se hur det blir. Om festen är här så kan jag inte göra så mkt. Men jag tycker iofs att det är skönt att inte dricka nu på helgen för då är man pigg imorgon så man orka göra lite saker. Och det är ju så mkt kalorier i sprit och öl och allt som man dricker. Det vill jag inte ha just nu....

Ne nu måste jag sluta, ha en underbar dag<3


BLOMMOR SOM INREDNING

Jag har ju en massa blommor här hemma nu efter jag har fyllt år, jag hoppas verkligen att dem inte dör nu när jag verkligen har tänkt att anstänga mig lite. Men mina tulpaner är lite all over the place måste jag bara säga. men det är ju också ganska många i samma vas eller dem står i en kruka bara för att jag inte har något annat. Och inte visste jag att dem drack så mkt vatten som dem gör, känner jag att jag måste vattna dem hela tiden....

Sedan ställde jag min orkidé i vardagsrummet och det blev riktigt bra, nu måste jag bara hålla den vid liv. Det är min finaste blomma jag någonsin haft...:p





MATLAGNING OCH BESÖK HOS FRIDA

God kväll!
Håller på att laga lite mat men just nu tinar jag lite köttfärs och sitter och kollar på två och en halv män sålänge. Finns inget annat att kolla på men det är lite roligare nu för det är inte gamla avsnitt längre utan lite nyare som man inte sett, annars brukar jag ha sett alla redan...

Imorse så mådde jag inte toppen och före lunch kände jag mig verkligen lite sjuk men sen blev det bättre när jag hade ätit lunch och nu mår jag hyfsat, bara jag sover bra i natt så blir det nog bra. Men jag har ju lite sömnproblem och det är jobbigt :(

Var hemma hos Frida en sväng efter jobbet<3, Man får passa på när man kan och har bil. Det brukar inte bli lika ofta längre :( hon har ju börjat plugga och jag har jobbat över så mkt på senaste tiden så det blir lätt så att man inte kan ses så ofta.


ONSDAG!

God morgon!
Sitter och kollar på the vocie i kanal 5. Trött som bara den idag, fast ändå pigg?!?!
Sov inte så bra i natt, vaknade flera gånger. Detta är väldigt irriterande, jag fattar inte varför det är såhär :S

Känner mig lite hängig så imorse tränade jag inte, hade velat men det känns som det börjar känns lite i halsen och sjuk är det sista jag vill vara nu. Jag har inte heller tid med det.

JAg hoppas dagen går fort så jag kan komma hem och gå en promenad förhoppningsvis. Om jag nu inte känner mig ännu sjukare....

Idag hinner iallafall älsklingen hem så jag kan ta bilen till jobbet. Det är typiskt att han ska vara sen nu när jag väl börjar kl 8. Den senaste månaden när jag ha börjat kl 7 har han ändå kommit hem någon gång efter 7 men nu blir det bara skit bara för att....

Nu ska jag fixa det sista och sedan åka till jobbet. Känner verkligen inte för det...
Längtar till helgen nu så man kan bara vara och förhoppnigsvis träna lite :)




<3

PRESENTER

Hellu!
Nu har jag äntligen tagit kort på sakerna jag fick på min födelsedag! Orkar inte skriva så mkt så jag lägger bara upp lite bilder nu då ;)







































TISDAG

God morgon!
Sitter och väntar på min jobba kompis som kommer och hämtar mig. Timmy ringde innan och sa att han inte skulle hinna hem. Och så var det 10 minuter tills bussen skulle gå och jag stod i handduk. Fan vad arg jag blev. Men som tur ä har jag en snäll jobbarkompis.

Jag har fortfarande itne visat vadjag fick på min födelsedag, men ska försöka visa det ikväll för jag har nog tid. jobbar ju som vanlig nu 8-16.30. Hur skönt som helts, man får lite tid över till annat.

Men jag kan iallafall berätta vad jag fick:

Massage på ciluette
Ett halsband
En parfym
en grill med grillredskap (om man nu kan säga så?)
Vinglas (iittala)
En klänning (ska betälla själv och susanne betalar)
Onepiece (ska beställa själv och timmy betala)
pengar
En massa fina blommor
Lotter (vann iallfall 50:-)

JAg tror inte jag ha glömt något isåfall märker vi väl det när jag lägger upp bilderna :)

Nu ska jag gå ut och vänta på ride to work ;)



LÖRDAG

Hello!
Nu har farmor, farfar, sofia, thomas och mamma gått hem. Dem hade annat att göra så nu sitter jag här och har inget att göra. Men timmys kompis(grannen) och hans tjej ska nog komma hit ikväll på lite spelkväll. Något måste man göranär man fyller år. Timmy kan inte festa då han går penicillin. Man kanske får men det värkar inte lika mycket när man dricker så varför inte bara låta bli, det är ju inte så svårt och man måste ju inte dricka bara för att det är lördag eller för att jag fyller år. Men jag vet inte om jag kanske ska ta ett glas vin eller om jag bara ska dricka vatten istället. Mycket härligare att vakna upp imorgon! Så jag tror jag skippar alkoholen ikväll. Dessutom är det så mkt kalorier i det. Ska ju också upp och baka imorgon innan alla gästerna kommer. Så då har jag att stå i :)

Vi funderar på att göra egen pizza ikväll hur gott som helst!

Nu ska vi nog sticka och handla



<3

FÖDELSEDAG

God dagens!
Idag är en härlig dag, jag fyller nämligen år. Hela 22 blir jag detta år. Snart kommer farmor och farfar hit och sofia och thomas och mamma kanske. Ska fika lite då farmor och farfar inte kan komma imorgon då resten av min och timmys släkt kommer.

Sitter här med blött hår och har precis sminkat mig, har städat hela dagen, det var behövligt kan jag lova.

Fick frukost på sängen tidigt imorse, vaknade redan vid 7 och hörde då att timmy redan var uppe och gjorde frukost till mig<3, sendan låg vi länge i sängen och myste lite och kollade på tv, sedan hörde jag bara snark och så sov timmy igen. Men det gjorde inte så mkt. Låg och kolla på två program och sedan gick jag upp och började städa, sedan väckte jag timmy för att han också skulle hjälpa till, jag tänkte inte städa ensam, speciellt inte på min födelsedag! Dock känns det inte som att jag fyller år men det blir väl såhär när man blir äldre.

Nu ska jag fixa mitt hår innan alla kommer och hitta något att ha på mig?!?!

Ha en underbar dag, det ska jag ha. Man kan ju inte vara annat än glad när solen lyser :D



<3


bläää!!

Sitter  soffan och kollar på recept. Funderar på¨att baka tills på söndag då jag ska bjuda släkten för att fira mig. Måste bara åka och köpa alla ingridienser också.

Imorgon fyller jag år och jag vet inte vad jag ska göra. Har tvingat Timmy att ge mig frukost på sängen, inte kul. Sådan ska han göra själv utan att jag ska behöva säga det.
Alla mina kompisar dissar mig och jag är deppig. Ingen som svarar på mina sms och ingen som har planerat något. Inte kul alls. Så får väl vara med Timmys kompisar som vanligt. Men om inte ens ens vänner kan vad ska man begära?!?! Så vi får väl se hur det blir..Känner mig bara lite bortglömd....
Jag tror ingen hade kommit ihåg det om jag inte sagt att jag fyller år eller om inte facebook hade påminnt om det!

HELVETES SNÖ !

Jaha och vad är detta för skitväder då? Jag vill inte ha mer snö, jag visste att det skulle vara snö på min födelsedag. Det visste jag redan i början av året. Men men jag blir arg men vad fan ska man göra?
Det är bara att vänta tills det smälter IGEN!

Ska snart åka till jobbet om min chafför kommer i tid vill säga, han brukar vara sen men om det är snö ute nu så kommer han vara ännu mer försenad. Men vad fan ska man göra?

Men jag är iallafall glad för att det är fredag och nästa vecka börjar vi som vanligt, alltså ingen mer övertid. Det ska bli skönt att komma hem tidigare och att börja lite senare. Men funderar ändå på att gå upp kl 6 och istället för att göra sig i ordning dirket så kanske man hinner träna lite :) Men jag vet inte om det kommer hända, det är ju så skönt att sova :)

Nej nu måste jag dra. Ta på mig alla ytterkläder och gå ut i snön. Typiskt att jag har mina vinterskor på jobbet. Glömde dem där igår :(


O N S D A G !

Hellu!
Sitter och kollar på ett av mina favorit program, Arga snickaren på kanal5. Har käkat för en stund sedan och faktiskt hunnit sätta up gardinerna i köket, men dem är inte helt färdiga än. Har nålat upp dem lite som jag vill ha dem för det blev bättre så. Så nu måste jag hem till farmor och farfar igen och fixa detta, då min gamla symaskin inte vill fungera :p

Fyller ju snart år och detta år har gått sjukt fort. Snart är det sommar och jag längtar :)


Funderar på att börja på gym men jag tycker det är så himla tråkigt :( Brukar ju gå ut och gå men känner inte riktigt att det räcker. Får väl klura på detta. Tycker också att det är rätt tråkigt att träna också men man måste. Men jag jobbar så mkt nu så man är ju helt slut på dagarna. Jobbar 10h per dag. Men det är tur att jag har ett jobb där jag "går" hela dagarna. (jobbar på ëtt lager). Och lyfter tunga tygrullar också så jag bygger muskler allt, haha!


















<3


God morgon!

God morgon!
Ska snart åka till jobbet men jag tänkte att jag skulle hinna skriva en rad eller två. Det är lite lättare att gå upp nu på morgonen, det är ljust ute och jag har vant mig att gå upp vid 6 istället för kl 7. Så när vi väl börjar jobba 8 så kommer det kanske känns som sovmorgon :p

Gardinerna till köket blev klara igår så nu måste jag bara köpa gardinstänger och så är det bara att sätta upp :) Det ska bli kul och se hur det blir :)

Ne nu måste jag gå, ha en bra dag!



<3

FARMOR OCH FARFAR

God kväll!
Idag vr det kämpigt att gå upp vill jag lova. Somnade inte förrän vid 00.30 i natt och skulle upp vid 6, så det var lite jobbigt. Men jag slutade vid 16.30 idag så det var skönt, tvättid och sedan har jag varit hos farmor och fortsatt på mina gardiner som jag håller på att göra till köket. Vi kom väl inte så långt men det var roligt att hälsa på farmor och farfar igen!
Sedan tog jag en sväng förbi mamma också, skulle bara säga hej och snackade en snabbis innan jag åkte hem till Älsklingen som stod och lagade mat :)

Sitter framför tv nu och chillar lite innan jag måste gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Men jag kommer väl att vara tött ändå imorgon. Men så är det.

I helgen så fyller jag år, fast det känns inte så men då blir jag 22 år. På söndag firar vi med familjen och ja på lördag då jag fyller år vet jag ännu inte vad jag ska göra....

Nej men snart måste jag hämta upp tvätten :(



<3

Min dag såhär långt....

Hello!
Sitter i soffan nu och vi har varit runt lite och gjort en massa ärenden...

Först åkte vi och slänge skräp på återvinningsstationen och sedan en sväng förbi knalleland för att jag skulle köpa smink. Sedan åkte vi till pappa och sussie, skulle hämta våran (min och sofias) gamla symaskin som pappa hade lånat. Men vi blev kvar där en stund och tjötade lite, ända tills dem var tvunga att åka iväg och slänga lite grejer. Sedan åkte vi till Subway och käkade lite innan vi åkte ut till Fiskaffären ute i rångedala, falskogs akvarium och köpte lite växter till akvariet. Och nu är vi hemma igen!

Men vi ska inte stanna här så länge, ska nämligen en sväng till farmor och farfar, hoppas på att farmor kan hjälpa mig lite med mina garinder som jag ska ha i köket :)
Det är så tråkigt att vara hemma på helger då man är det så mycket på vardagar, eller inte så mkt, man jobbar ju men efter jobbet kommer man ju alltid hem och måste göra en massa måsten, tråkigt.....











Med och utan växter i akvariet

L O V E !

Har ju glömt att visa mina fina ljuslyktor som jag köpte för ett tag sedan, det var kärlekt vid första ögonkastet :)



JAG LÄNGTAR EFTER SOMMAREN

Jag längtar efter sommaren....




En bild jag tog i sandared förra sommaren :)

SÖNDAG

God morgon!
Jag har iofs varit uppe ungefär en timme så...
Sitter och kollar på miami ink just nu och dricker lite kaffe, ska försöka få upp timmy snart för vi ska åka och köpa växter till det nya akvariet. Jaa vi har ett nytt akvarie nu. Men det är mycket mindre och finare så jag hoppas att jag kan leva med det, haha!
Sedan tänkte jag att jag skulle ta hem våran gamla symaskin och sy gardiner till köket. Eller iallafall börja så att det är klart tll nästa helg då jag fyller år :)

Jag jobbar för fullt som vanligt, 10 timmar om dagen 5 dagar i veckan, hoppas detta tar slut snart. Skulle vilja hinna göra lite saker efter jobbet. Men jag vet ju att det är våran stressigaste tid just nu och jag accepterar det. Får ta lång ledigt sen istället :)

Vad mer kan jag säga...
Vi har satt upp lite nya lampor i köket och jag har köpt en blomma som jag hoppas överlever, haha! Sedan har vi monterat två lådor på våran tv-bänk så nu kan vi lägga ner lite skit där så det inte syns :p
Och nu är det kaos i datorn rummet där akvariet står för vi har en massa kartoger som vi måste slänga som vi inte har hunnit eller orkart göra :P





Det är lådorna i mitten längst ner :)


Kökslampan (vi ska ta bort tavlan, vi hängde nämligen upp den
när vi precis flyttade in för att det inte skulle vara så tomt :P)


Spottar i taget framför diskbänken, det är otroligt hur det känns med
ljus i köket nu, innan har vi bara haft lampor på fönsterbrädan och
lampan ovanför spisen.


Akvariet, mindre än det förra och det är jag glad för, "bara" 125L


Andra sidan av rummet just nu, kanske ska passa på att slänga lite skräp
idag också :)

<3

TORSDAG DEN 10 MARS 2011

God kväll!

Jag har ju inte skrivit på ett litet tag men kände jag att jag hade lite lust nu :)

Jobbar för fullt nu, vi har våran stressigaste tid på jobbet nu så jag jobbar 10 timmar om dagen 5 dagar i veckan. Inte svårt att somna på soffan på kvällarna :P
Men försöker hitta på saker på helgerna så man hinner med något.
I helgen har jag dock inget planerat men jag hoppas den blir bra iallafall, enligt mina källor (yr.no) ska det blir sol i helgen och jag hoppas det så att man kan gå ut lite och inte bara ha detta jävla skit väder :(

Annars händer det inte så mycket, det är samma sak varje dag:
Gå upp
Tvinga i sig frukost
Åka till jobbet
Jobba
Komma hem
Laga mat
Kolla på något program på tvn eller träna
Sova

Och sedan börjar allt om igen...
Känns lite tråkigt att göra samma sak hela tiden, känner att jag vill göra något annat någon jävla gång. Det är för jävla tråkigt....


Nee man kanske ska tvätta av sig sminket och göra sig redo för sängen, ska ju gå upp kl 06.00 imorgon, som alla andra dagar är det jobbigt att gå upp. Men när man väl är uppe är det väl okej....





<3

Lite skit

God kväll!
Idag har jag (som ofta nu för tiden) jobbat 07.00-17.30, jag är var jätte trött när jag åkte från jobbet men när jag väl kom hem så fick jag lite kraft och la in all tvätt i garderoberna och satte äntligen upp nätverkssladden på listen så att den inte ligger på golvet och är ivägen hela tiden. Jag har bett Timmy göra detta sedan Oktober förra året men inget har hänt. Så om man vill ha något gjort måste man ALLTID göra det själv. Ibland orkar jag inte med detta....

Sedan skruvade jag även ihop två låder som ska vara till våran tv-bänk. Så nu kan man slänga in skit där utan att det syns :)

Jag vill bara att det ska bli fredag så jag kan ha tjejkväll med Frida och att vi kan åka till Ikea på lördag och sedan få hjjälp av pappa och sätta upp lampan i köket och lite hyllor och sånt. Klarar det inte utan honom<3 Inte taklampan iallafall :) Jag har också lite skräck för att sätta taktlampor i denna lägenhet så jag fick en stöt när jag skulle sätta upp takspottarna i hallen :(
Sedan är det två kalas på lördag, ett för lilla Lucas och sedan för Timmys brorsa. Och oturen att dem ska vara vid samma tid. Men det löser vi :)

<3

RSS 2.0