En händelserik lördag

Malin o Johhy bloggar:

Klockan är tjugo över ett och vi ser tillbaka på dagen som precis passerat.

klockan halv två entrade Malin Johhy's hem!
Soffan var VÄLDIGT tilltalande och där tillbringades ungefär två timmar. Sedan var dags för en stunds pluggande.. *host* "pluggande"! Istället blev det citrat-skrivande. Här är några smakprov:
(Vi vill meddela att vi har stora stavproblem, men var lugna vi försöker göra så gott vi kan)

"kolla nu sätter elementet på sig själv!" /johhy

Eh det är ingen idé att ta fler ni kommer ändå inte att fatta.

Låt oss fortsätta på våran givande dag!
efter alla skratt-anfall började vvi göra oss i ordning för att senare gå till Torgilsgatan 12A för att förtära dagens föda.

Detta "enkla" moment tog åtskiljiga timmar. Det skulle duschas, sminkas, torka och plattas hår, klädval (vilket kan ta tid) och tillslut ta sig samman för att röra fötterna ut genom dörren.

Väl nere på gatan mötte  vi några glada killar som konstaterade att dom var våra grannar. Dom hade nog fått i sig en del "saft" och fundersamt ner till sagagrillen. Dom hann konstatera att vi var tråkiga som inte hade några planer på att festa. Efter detta fprtsatte vi var promenad till födan.

Väl framme fick vi uppgiftern att duka vilket vi gladelilgen gjorde, medan värdparet hämtade den förlorade dottern (dvs Sofia). Under den tiden han vi gör två liter läsk och höra när spisplatten fick spratt. Äntligen var det dags att äta. Födan bestod av potatisgratäng och farmors-kyckling (maträtt) med lite kaninmat.

Maten är slut på tallrikarna och nu börjar planeringen av nästa punkt på dagordningen nämligen BIO! För att ta oss dit skulle vi nämligen ta en taxi. Taxin kom och vi steg in i den "lilla" bilen (en mini-buss för 9 personer och det var knappt att vi fick plats :P) Nu kom det stora momentet: att stänga en skjut-dörr. detta kan malin intyga inte är så enkelt som man kan tro. Taxi-chaffören fick hjälpa till att stänga den genom en krattig inbrmsning, vilket låter tokit men detta är ren fakta.

Efter en 85 kronor lång resa (till city allégatan) klev vi gapskrattande av taxin och drog igen dörren med en nu lyckad avslutning. Taxi-chaffören måste trott att vi var fulla eller något liknande :P

När vi väl var inne på City gick vi raka vägen till drickahyllorna för att välja något drickbart. Efter ha tappat två cider, valt varsin pepsi och blivit frågade om ett 6-pack cider verkligen kostade 28,50 (som det klart och tydligt stod på skyllten) stegade vi mot kassorna. I farten tog vi med oss en exotic snack och två packet snören.

Nu äntligen var vi framme vid bion, där vi satte oss till rätta och bunkrade upp med godis och dricka. Vi konstaterade snabbt att det var mest gamlingar i salongen, men det störde inte oss utan vi skrattade lika hödljutt som vanligt. Men det hörde dem väl inte med deras dåliga hörsel :P
Malin fick oturen att hamna jämte en stönande gubbe i 60 års åldern. (Kåt?) Vi skrattade upprepande gånger åt hans stön, men vem skulle inte gjort det :S

När filmen väl började (Underbara älskade) var det ända man hörde ett högljudt stön från Malins högra sida (Den kåta gubben). Detta följdes upp av ett högljutt skratt av Johhy.

Filmen pågick i ungefär 1 timma och 35 minuter och under den tiden hann den kåta gubben stöna ett antal gånger och en och annan tår fälldes i salongen.

När vi väl vandrade genom stan med siktet inställt på busstorget mötte vi först en påverkad Jocke som var på väg till krogen (den jäveln, vill nämligen också). Det är surt att inte vara 18 ibland. Väl framme vid busstorget stötte vi på två klasskompisar som naturligtvis var på väg till någon fest. Vid bytte några ord med dom och gick på bussen som skulle ta oss tilbaka till Norrmalm (att ta taxi igen tyckte vi var en allt för stor risk, med tanke på hur det gick senast).

Så nu sitter vi här och dricker cider (Vol. 2.25%) och roligare än så här  blir det nog inte ikväll. Men om man tänker efter så har vi rätt kul iaf.

Ha en riktig skön natt (Speciellt tillägnat den kåta gubben:P)

//Johhy och Malin

Kommentarer
Postat av: Vicky

Blev ni dragna? ;D hahah :P

2007-02-04 @ 21:00:44
URL: http://vix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0